2 Ocak 2015 Cuma

BLOGGER'LARIN BULUŞMA ADRESİNDE YAZAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?


Merhaba;
Yeni yılın ilk yazısı bir ürün inceleme veya alışveriş değil; çok güzel ve hepimiz için çok yararlı bir proje :) "Blog Troyka"nın sahibi sevgili arkadaşım Sinan; yeni ve taze taze sıcacık bir blog açtı ve biz blogger.ların bir çatı altında toplanarak hem birbirimizi keşfetme; hem de sevgili okuyucularımıza bir çok konuda bilgi verme şansı yarattı. Eminim ki hepimizin birbirinden öğreneceği birçok konu var ve dileyen herkesi bu güzel projeye davet ediyoruz :)

Blog Yazarlığı



BİRÇOK BLOGGER VE OKUYUCULARIN BİR ARADA OLDUĞU BU YENİ SİTEDE, DİLEYEN ARKADAŞLAR; YAZAR OLABİLECEKLER. BLOGA KONU BULMAK ZOR BU NEDENLE DE HERGÜN YAZMAK YERİNE HER AY 1 TANE YAZI YAZMALARI YETERLİ OLACAK.


EĞER BU PROJEYE KATILMAK İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN VE 
"YENİ BİLGE" bloğunda, (Ya da blog deposunda demek daha doğru:))  hangi kategoride yazmak istediğinizi yorum olarak açılan linkin yorum kısmına bırakmanız gerek. 

http://yenibilge.blogspot.com/2015/01/sende-bize-katl.html

Not : Sohbet odamızda birbirimizi daha yakından tanıyabilme şansımız da var ;) Ayrıca her şey tamamen ücretsizdir. Amaç hep birlikte güzel bilgiler paylaşmak ;)

BOL KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ :) 

<3 HADİ GELİN KOCAMAN BİR AİLE OLALIM <3

Sevgiyle..

4 yorum:

  1. Canim ucretli bi uygulama mi bu ? Veya ucretli bir site ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır canım benim :) Tek amaç büyük bir blogger ailesi olmak ve birbirimizle tanışıp güzel bilgiler paylaşmak :) Hiçbir ücret yok :) Arkadaşım Sinan önderliğinde, Tuğba ve benim üstlendiğim bir blog deposu diyebiliriz :D

      Sil
  2. Tema kötü durumda hiç bir yer görünmüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tema? Bu bloğun temasından mı bahsediyorsunuz anlayamadım?

      Sil

Yorum Yazmak İster Misin? :))